Vi har haft en rigtig dejlig tur til Den Blå Planet idag 😀 vi har talt om STORE og SMÅ fisk om de levede OPPE eller NEDE på bunden ( modsætnings ord ) og vi snakkede også former og farver på de flotte fisk 🐠🐟🐡
Fredag eftermiddag blev blandt andet brugt på at hoppe ned fra taget (også selvom vi egentlig ikke helt må).. Rigtig god weekend!
Vi bager til Sommerfesten 😋🎈
Velkommen til stubmøllens vuggestue og børnehave

Vi er en institution, der arbejder med de seks læreplanstemaer og kommunes pejlemærker for kvalitet. Vi har hele tiden barnets udvikling i centrum og vægter omsorg for det enkelte barn og gruppen. Det gør vi ved at være bevidste om, at alle børn bliver set, hørt og forstået, og at der hos os er en oplevelse af rummelighed og plads til forskellighed med afsæt i et anerkendende miljø. Vi arbejder med at skabe tryghed og nærvær, social trivsel, robusthed og at alle oplever successer. Som personale er vi optaget af synlighed og tydelighed og vi arbejder på tværs af stuerne med aldersopdelte børnegrupper.
I har som forældre, altid mulighed for at få adgang til jeres barns hverdag og den pædagogiske praksis, ved at benytte www.kbhbarn.dk 

Stubmøllen er en integreret institution med vuggestue og børnehave – hvor børnehaven ligger på Stubmøllevej nr. 10 og vuggestuen ligger på Grønrisvej nr. 11. Børnehaven har 2 børnegrupper der er normeret til 22 børn. vuggestuen har 3 børnegrupper som er normeret til 14 børn.

Stubmøllens vuggestue og børnehave har åbent mandag til fredag fra kl. 7.00-17.00   

 

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn
I dag har nogle af de små fået fornøjelsen af en tur i de nye cykler.

I Stubmøllen værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i Stubmøllen nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med personalet

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.
Siden er under udarbejdelse